Automate your Marketing
with Womplify




 
EJ'S COLLECTIONS

By: MISS EJ COLLECTIONS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Friday, 27-Mar-2009 07:58 Email | Share | | Bookmark
VENICE...

Hmmm...hati ni teringin betul nak gi Venice...
bila la agaknye dapat gie ni...
x pa la...x dapat gi skrg pun...dapat tgk pic pun jadi la....harap2 dapat la
gi sana one find day! ameeenn...










Monday, 23-Mar-2009 04:01 Email | Share | | Bookmark
[size=24][b]Bulan 3 sudah..[/b][/size]



Hmmm..lama tul x jenguk fp nie...
Ni dah masuk 1/4 tahun dah...azam...so far..alhamdulillah...bnyk dah tercapai..
cuma ada la 2-3 lagi...harap2 boleh la fullfill dlm tahun ni jugak...aminnnn...

Ni pic aku masa pre-honeymoon..hehhe..kat Bukit Tinggi jer..x de ler jauh mana..
hubby aku bz ngan kelas dia every weekend..so nak jalan jejauh pun x ckp masa...
so we ol decide gi tmpat paling dekat dulu..nak gi jejauh tggu hubby aku abes skolah dia tu...










Monday, 12-Jan-2009 04:09 Email | Share | | Bookmark
RINDUNYE PADA MEREKA...



Rindunye Mak Long kat korang nie...( Danish & Fika..)

[b]Actually bebudak 2 org ni mak aku yg jaga dorang dari lepas pantang sampai la thn lepas...
Yang aku sedihnya..bebudak ni dah jadi anak yatim pada usia setahun jagung ni..ayah diorg..( arwah Muliana-x senior aku kat UTM meninggal pada 11/ 06/ 08 2 minggu lepas aku kawen..patutla masa aku kawen ari tu x dpt dtg..rupa2nya kat serawak..tgh berubat..tp siapa boleh menghalang kuasa Allah...Allah lebih berhak ke atas umatNya..kesian sesangat pada bebudak ni...pada Kak Ana pun aku kesian...makin kurus...tp alhmdulillah..skrg dah semakin ok dan ceria..walaupun aku tahu..di sebalik wajah ceria kak Ana...mesti terselit kedukaan..bersabarlah kak ana yer...ada hikmah di sebaliknya tu...Allah dah aturkan perjalanan yang lebih baik buat kak ana, danish & fika utk ms mendatang..tiada sapa yg tahu kan???? doa aku semoga Kak Ana sentiasa tabah dan sabar melayan krenah bebudak ni...Danish ni x la nakal mana pun...cuma bila ada kawan2..mula la dia gedik semacam..hehe..fika konpem x buat hal nye...sebab dia anak dara yg sopan santun...hehehe..cam mak dia lah kann???


Friday, 19-Dec-2008 02:55 Email | Share | | Bookmark
DISEMBER 2008



Hmmm..rasanya dah lama tul x update fp aku nie..saja nak share pic ngan kawan2 aku..last week aku gi majlis kahwin Farah Baizura (13/12/08)..kawan skolah aku kat Sharodz dl..comei dia..dah jadi isteri org dah ehh...moga bahagia yer...so, tinggal la beberapa kerat lagi kawan aku yg lom naik pelamin ..apa lagi geng..cepat2 la book tarikh thn depan..aku lapo nasik kawah ni..huhuhu...neway..sronok giler bila jumpa ngan bebudak sharodz ni..dari x rapat ms skolah...dah jd kamceng giler...biasala..org Melaka kan...hehehe...Enjoy da pics!








Friday, 14-Nov-2008 06:55 Email | Share | | Bookmark



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net